Betaling

U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes. Indien uw kiest voor betaling via bankoverschrijving, zal uw bestelling verzonden worden zodra uw betaling door ons ontvangen is.

Verzending

U kunt bij 123Herba kiezen uit verschillende verzendmethodes.

  1. Indien u in de buurt van Holten woont, kunt u kiezen voor onze eigen bezorgservice. Wij brengen uw bestelling dan bij u langs! Op een tijdstip dat het u schikt. Wij zullen telefonisch contact opnemen om het bezorgmoment af te spreken, vaak kan dit al dezelfde dag!
  2. U kunt kiezen voor pakketpost. Hierbij krijgt u van ons een Track & Trace code waarmee u uw zending kunt volgen.
  3. Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen bij ons in Holten, indien u hier voor kiest zullen wij ook telefonisch contact met u opnemen voor een afspraak.

Retourbeleid

Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 14 dagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Naast bovengenoemde biedt Herbalife de mogelijkheid tot omruilen of volledige restitutie. U hoeft slechts het gedeelte dat u niet gebruikt heeft binnen 30 dagen na aankoop naar ons terug te zenden. Wel dient u vooraf een bijbehorend formulier in te vullen. Deze kunt u bij ons opvragen.