Wat fijn dat u mee doet met ons loyaliteitsprogramma. Hieronder ziet u de benodigde punten voor alle producten. Heeft u voldoende punten gespaard? Zoek hieronder naar het product van uw keuze, en vraag een voucher voor dit product aan zodat u dit bij uw volgende bestelling gratis van ons krijgt.

Niveau 1 Beloningen - tussen de 10 en 19 punten

Niveau 2 Beloningen - tussen de 20 en 29 punten

Niveau 3 Beloningen - tussen de 30 en 39 punten

Niveau 4 Beloningen - tussen de 40 en 59 punten

Niveau 5 Beloningen - tussen de 60 en 90 punten

ALGEMENE VOORWAARDEN:

1. Dit programma wordt georganiseerd door jouw Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member 123Herba.com. Herbalife Nutrition Nederland B.V. is niet betrokken bij de organisatie en de uitvoering van het programma.

2. De organisatie en uitvoering van dit programma is geheel de verantwoordelijkheid van de Onafhankelijk Herbalife Nutrition Member, die dit programma aan jou heeft gegeven. Indien je vragen hebt over dit programma, neem dan contact op met je Herbalife Nutrition Member via onderstaande contactgegevens.

3. Dit programma is alleen voor klanten.

4. Gespaarde loyaliteitspunten zijn alleen in te wisselen bij de Herbalife Nutrition Member waar je jouw Herbalife Nutrition producten hebt besteld en de punten hebt verdiend. Punten zijn niet in te wisselen wanneer je gebruik maakt van de “30 dagen geld terug garantie”.

5. De gespaarde punten zijn strikt gebonden aan jou als klant en niet-overdraagbaar aan derden.

6. Gespaarde punten zijn maximaal 1 jaar geldig*, waarbij de datum van aankoop bepalend is.

7. Zodra de voucher is aangevraagd wordt een totaal aantal punten van de waarde van de voucher afgetrokken van het puntensaldo van de klant.

8. Zodra de voucher is ingewisseld en het gratis product is ontvangen, wordt in eerste instantie het aantal punten van dat gratis product bijgeschreven op uw account. Voor dit gratis product ontvangt u echter geen punten, deze zullen na de bestelling weer van uw saldo worden afgetrokken.