Wordt de beste versie van uzelf!

Wat houdt het voor u in de beste versie van uzelf te worden? Meer zelfvertrouwen krijgen? Een fitter gevoel? Verbeterde sportprestaties? Wat het voor u ook betekent, wij zullen u helpen dat te bereiken. Daarom heeft Herbalife producten van hoogwaardige kwaliteit ontworpen die ondersteund worden door wetenschap. Zo worden de voedingsstoffen aan uw lichaam geleverd die het nodig heeft op weg naar grootse resultaten. Vergeet de trenddiëten. We hebben het hier over uitgebalanceerde voeding en een evenwichtige, actieve levensstijl die u vol kunt blijven houden.

En dat is nog niet alles. We hebben met eigen ogen kunnen waarnemen hoe het ondersteunende Herbalife netwerk mensen kan helpen hun welzijn en niveau van fitheid te verbeteren. Wij, als uw Persoonlijke Coach (Herbalife Member), zijn daar de drijvende kracht achter. Wij hebben doorgemaakt wat u nu doormaakt en het is onze taak één-op-één begeleiding te geven, advies, motivatie en u eventueel kennis te laten maken met mensen met dezelfde doelen.

Miljoenen gelijkgestemde mensen die hun leven al op een positieve manier hebben veranderd – nu is het uw beurt…

Gezonde-Actieve-Levensstijl

Over Herbalife

Herbalife, opgericht in 1980, is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging.

Het verkoopteam verkoopt Herbalife producten in meer dan 90 landen wereldwijd met een netto verkoop van $5 miljard. Herbalife Nederland en België valt onder de EMEA regio bestaande uit 52 landen. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Uxbridge (London).

Begin 2006 is het hoofdkantoor Herbalife Nederland en België geopend in Utrecht ter ondersteuning van de Nederlandse en Belgische markt. Hier combineert Herbalife Call Center, Member Services en Sales & Marketing Support.

In Venray is sinds 1998 het EMEA distributiecentrum gevestigd en met meer dan 260 medewerkers draagt Herbalife de zorg voor de distributie van de Herbalife producten naar individuele Members binnen EMEA en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd.